İscehisar'da Hayat Boyu Öğrenme yürüyüşü yapıldı.

iscehisarhaber- İscehisar'da Hayat Boyu Öğrenme yürüyüşü yapıldı.

İscehisar‘da Hayat Boyu Öğrenme yürüyüşü yapıldı.

 İscehisar ilçesinde 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında ,İscehisar Halk eğitim Merkezi Müdürlüğünce Kursiyer ve vatandaşların katılımı ile “Hayat Boyu” öğrenme yürüyüşü yapıldı.

Renkli Görüntülere sahne olan  ,Elektrikli araçlar ile konvoy yapılması ve Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı usta öğreticiler ve kursiyerlerin yer aldığı etkinlik Halk Eğitim merkezi önünden başlayıp, İscehisar Semt pazarına kadar devam etti.

İscehisar Halk Eğitim Müdürü Süleyman Aşkın , 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında ,İscehisar Halk eğitim Merkezi Müdürlüğünce Kursiyer ve vatandaşların katılımı ile “Hayat Boyu” öğrenme yürüyüşü yaptıklarını ve Merkezde eğitim gören kursiyerlerin el emeklerinin 05 Haziran 2024 çarşamba günü açılacak sergi ile vatandaşlar ile buluşturacaklarını söyledi.

İscehisar Halk Eğitim Müdürü Süleyman Aşkın, “ Etkinliklerimize katılan Herkese , Halk Eğitim Merkezi’ne bağlı usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize emekleri ve çalışmaları için teeşkkür ediyoruz. 05 Haziran 2024 Çarşamba günü saat 11:00 de açılacak sergimize herkesi davet ediyoruz.”dedi.

Etkinlik, Pazaryerinde vatandaşlara Hayat boyu öğrenme broşürü ve Çocuklara balon dağıtımı sonrası sona erdi.













İscehisar‘da Hayat Boyu Öğrenme yürüyüşü yapıldı.