İscehisar'da Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

iscehisarhaber-İscehisar'da Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

İscehisar‘da Halk Eğitim Merkezi Yılsonu Sergisi Açıldı

İscehisar ilçesinde 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında ,İscehisar Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kursiyerlerce Halk Eğitim Merkezi Yıl sonu sergisi Kaymakam Özlem Kılıçtürk ve Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan tarafından açıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan programda Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Aşkın' İscehisar Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yıl boyu verilen kurslar hakkında bilgilendirme yaparak 2717  kursiyer yetişdirdiklerini söyledi.

Yıl boyu Halk eğitim Dikiş Nakış Kursiyerleri tarafından hazırlanan Giyim kuşam tasarım örnekleride, hazırlanan defile ile izleyiciler ile buluştu.

Defilede bir birinden güzel tasarımlar izleyenler tarafından takdirle karşılandı.

İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk ve Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan,  birlikte sergi açılış kurdelesini kestikten sonra, kursiyerler tarafından hazırlanan birbirinden güzel el emeği ürünlerin sergilendiği standları gezerek bilgi aldılar.

İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk’de Halk Eğitim Merkezinde 2023 – 2024 Eğitim – Öğretim yılında açılan 176 kursta, 2717 kursiyer kurs gördüğünü belirterek,

 İscehisar Halk Eğitim Müdürlüğü olarak yıl boyu verilen kurslar da, Yıl sonu sergisinde giyim üretim, el sanatları ve takı tasarım kurslarında yıl boyunca yapılan çalışmalardan örnekler gerçekten çok güzel olmuş olup Emeği geçen Usta öğretici ve Kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.” Dedi

 

 

Halk Eğitim Merkezinin sanatı ve eğitimi bir araya getirerek toplumun kültürel gelişimine sağladığı katkılardan övgüyle bahseden Başkan Seyhan Kılınçarslan,

 

“Halk Eğitim Merkezimiz, her yaştan vatandaşımıza çeşitli alanlarda kurs olanakları sunarak üretkenliklerini artırmalarına katkı sağlıyor. Bu sergideki eserler kursiyerlerimizin azimlerinin birer yansıması.” dedi.

 

Takı Tasarım Öğrenclerince , Kaymakam Özlem Kılıçtürk ve Seyhan Kılınçarslan’a El emeği Tasarım El Çantası hediye edildi.

 

Halk Eğitim Merkezince açılan Yıl sonu sergisinin  7 Haziran 2024 Cuma gününe kadar devam edeceği açıklandı.















İscehisar ilçesinde 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri kapsamında İscehisar Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kursiyerlerce Halk Eğitim Merkezi Yıl sonu sergisi Kaymakam Özlem Kılıçtürk ve Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan tarafından açıldı. Sa