İscehisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

iscehisarhaber-İscehisar'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

İscehisar'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Afyonkarahisar'ın iscehisar ilçesinde ,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı  çeşitli etkinliklerle ve coşkuyla kutlandı.

 İscehisar'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Alparslan Öztürk tarafından Cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koyma programı düzenlendi.

 Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Alparslan Öztürk, daire amirleri ve öğrencilerin katıldığı programda Atatürk anıtına çelenk konulmasının ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunması sonrası program sona erdi.

İscehisar Kocatepe Spor salonunda yapılan kutlama programında , Saygı duruşu,İstiklal Marşının okunması sonrası İscehisar Battal Aygün Anadolu lisesi Öğretmen ve Öğrencileri nin Hazırladığı programda,Günün anlam ve önemini belirtici konuşma,Gençliğe Hitabenin okunması,Halk Oyunları gösterisi,Oratorya gösterisi,Koeografi gösterisi ve İlçedeki okullarda yapılan yarışmalarda dereeye giren öğrencilere İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk, İlçe Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan,Cumhuriyet Baş Savcısı Ayşe Gül Akhan 'ın Ödüllerini vermesi sonrası program sona erdi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları programına İlçe Kaymakamı Özlem Kılıçtürk,İlçe Belediye Başkanı Seyhan Kılınçarslan,Cumhuriyet Baş Savcısı Ayşe Gül Akhan ve daire amirleri,İlçe Siyasi Parti Başkanları ,Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.














































İscehisarda 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkuyla Kutlandı